Bumi Agung, Way Kanan

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Bumi Agung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Way Kanan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Bumi Agung kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Way Kanan, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Bumi Agung, Way Kanan Cithakan:Kabupaten Way Kanan