Blangkejeren, Gayo Lues

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Blangkejeren
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Aceh
Kabupaten Gayo Lues
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 17 desa
1 kelurahan

Blangkejeren kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Gayo Lues, Aceh, Indonesia.


Cithakan:Blangkejeren, Gayo Lues Cithakan:Kabupaten Gayo Lues