Betung, Banyuasin

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Betung
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kabupaten Banyuasin
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 18 desa
1 kelurahan

Betung kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Banyuasin, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Betung, Banyuasin Cithakan:Kabupaten Banyuasin