Batang, Batang

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Batang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Batang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat - Sugiyono, SH
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Batang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Batang, provinsi Jawa Tengah, Indonesia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Cepokokuning
  2. Denasri Wetan
  3. Denasri Kulon
  4. Kalipucang Kulon
  5. Kalipucang Wetan
  6. Kalisalak
  7. Karanganyar
  8. Karangasem Selatan
  9. Karangasem Utara
  10. Kasepuhan
  11. Kauman
  12. Kecepak
  13. Klidang Lor
  14. Klidang Wetan
  15. Pasekaran
  16. Proyonanggan Selatan
  17. Proyonanggan Tengah
  18. Proyonanggan Utara
  19. Rowobelang
  20. Sambong
  21. Watesalit

Cithakan:Batang, Batang