Bandar Sribhawono, Lampung Timur

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Bandar Sribhawono
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Lampung
Kabupaten Lampung Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
- kelurahan

Bandar Sribhawono kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Lampung Timur, propinsi Lampung, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Bandar Sribhawono, Lampung Timur Cithakan:Kabupaten Lampung Timur