Ayu Ting Ting

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ayu Rosmalina
Ayu ting ting.jpg
Jeneng liya Ayu Ting Ting
Lair 20 Juni 1992 (umur 22)
Bendera Indonesia Depok, Indonesia
Pegawean penyanyi
Taun aktif 2007 - sekarang

Ayu Rosmalina utawi biasa diceluk Ayu Ting Ting (lair 20 Juni 1992; umur 22 taun) salah sawijine penyanyi penyanyi dangdut saka Indonesia. Ayu dadi kondang sawise nyanyi tembang sing judule Geol Ajep Ajep lan Alamat Palsu.

Siki Ayu disibukna nang jadwal manggung sing lewih padet sampe siaran langsung saben dina. Penyanyi dangdut sing agi naik daun kiye esih nyempetna awake nggo kuliah.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]