Astrofisika

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | sunting sumber]

Astrofisika kuwe cabang astronomi sing kaitane karo ilmu fisika erat pisan. Astrofisika kuwe ilmu fisika sing mempelajari jagad raya, termasuk uga sifat fisike (luminosity, kepadatan, suhu, karo komposisi kimia) benda astronomi misale lintang, galaksi karo medium interstellar, kuwe uga bab interaksine.

Deleng Uga[sunting | sunting sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.