Statistik

Mlumpat maring: navigasi, goleti
Statistik kaca
Kaca-kaca isi13.051
Kaca
(Kabeh kaca nang wiki kiye, klebu kaca dhiskusi, pangalihan, lan liya-liyané.)
26.042
Berkas sing diunggahna555
Statistik panyuntingan
Jumlah suntingan wiwit Wikipedia dimolai203.453
Rata-rata suntingan saben kaca7,81
Statistik panganggo
Jumlah panganggo sing kedaftar7.354
Jumlah panganggo aktif (daftar anggota)
(Panganggo sing nglakokna aktivitas nang 30 dina pungkasan)
13
Bot (daftar anggota)16
Pangurus (daftar anggota)1
Birokrat (daftar anggota)0
Steward (daftar anggota)0
Sing gawé akun (daftar anggota)0
Importir (daftar anggota)0
Importir transwiki (daftar anggota)0
Pambébasan saka pamblokiran IP (daftar anggota)0
Oversighters (Para pambusak révisi) (daftar anggota)0
Pamriksa panganggo (daftar anggota)0
Panganggo wis dikonfirmasi (daftar anggota)0
Statistik liyane
Queued mass messages0