Ampana Kota, Tojo Una-Una

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ampana Kota
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tengah
Kabupaten Tojo Una-Una
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
6 kelurahan

Ampana Kota kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Tojo Una-Una, Sulawesi Tengah, Indonesia.


Cithakan:Ampana Kota, Tojo Una-Una Cithakan:Kabupaten Tojo Una-Una