Ajibarang Wetan, Ajibarang, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ajibarang Wetan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Ajibarang
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

ana Pasar Ajibarang terminal ajibarang ana RSUD Ajibarang kweh mbok sugih banget tapi sing di sayangna lapangan sing nggo bal balan ora apik Ajibarang Wetan kuwe salah siji desa nang kecamatan Ajibarang, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.

sing paling rame nek dina pasaran pon lan kliwon rep ngolet apa bae ana nang kono

Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.