Ajibarang Kulon, Ajibarang, Banyumas

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ajibarang Kulon
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Ajibarang
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -


Ajibarang Kulon kuwe salah siji desa nang kecamatan Ajibarang, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.