Agats, Asmat

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Agats
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kabupaten Asmat
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Agats kuwe salah siji Distrik nang kabupaten Asmat, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Agats, Asmat Cithakan:Kabupaten Asmat