11 Februari

Sekang Wikipédia, Ènsiklopédhi Bébas basa Banyumasan: dhialék Banyumas, Tegal, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

11 Februari kuwe dina kaping-42 nang kalender Gregorian.

Cithakan:Februari2014

Perastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Seda[sunting | sunting sumber]

Hari besar lan pengetan[sunting | sunting sumber]



10 Februari - 11 Februari - 12 Februari - Kalender Prastawa